Çeşmelisebil Şehit Metin Küçük İlkokulu
ÇEŞMELİSEBİL MAH. 149942. SK. No 5/4 PK42430 SARAYÖNÜ/KONYA
Kurum Telefonu (0 332) 628 1045 Okul Müdürü (0 533 ) 286 02 73

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

09:00 14:30

KALORİFER

Servis Bilgisi

Konya otogardan öğretmen servisimiz mevcuttur. Öğretmenlerimiz bu servisle günlük gidiş-geliş yapmaktadır. Daha geniş bilgi için okulumuzu arayınız.

İLÇE MERKEZİNE 45 KM İL MERKEZİNE 90 KM

Özyörük cad.Çeşmelisebil Kasabası SARAYÖNÜ/KONYA

Kontenjan Bilgileri

4 Sınıf Öğretmeni,1 Anasınıfı,1 Özel eğitim ve 2 İdareci olmak üzere 8 Kadromuz bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Suni çimli halı saha, profesyonel basketbol ve voleybol sahası (Spor Toto Tarafından yaptırılmıştır), masa tenisi masası mevcuttur. Aktif olarak kullanılmaktadır.

E twinning